Folije

A.A. Politiv je izraelska kompanija osnovana 1985. godine specijalizirana za proizvodnju PE plasteničkih i mulch folija. Od svog osnivanja A.A Politiv neprestano radi na razvoju novih, kvalitetnijih proizvoda, usavršavanju procesa proizvodnje i kontroli kvalitete, što je doprinjelo da je Politiv danas jedan od prepoznatljivih svjetskih proizvođača u ovoj djelatnosti.

A.A. Politiv danas u proizvodnji koristi najsuvremenije proizvodne linije sa kompjuteriziranim sustavima doziranja koji se automatski kontroliraju kako bi se otklonila svaka mogućnost greške. Vrhunski materijali i aditivi koji se koriste u proizvodnji poboljšavaju svojstva folije i omogućavaju duži vijek trajanja. Sve Politiv folije testirane su prema izuzetno visokim standardima (standard 821), kao i prema međunarodnim standardima ( ASTM, ISO). Kontrole se vrše 24 h dnevno u laboratorijima od strane stručnjaka ove kompanije.

Politiv, sa pogonima u Izraelu i Meksiku, danas je zastupljen u svim dijelovima svijeta: Europi, Sjevernoj Americi, Indiji, Južnoj Africi, Australiji itd..