O nama

Tvrtka Agromais d.o.o. osnovana je 1991. godine u Sesvetama. Rad započinje sa samo jednim zaposlenikom, te dva vanjska suradnika. U novi prostor veličine 1.500 m2 preselili smo 2006. godine, gdje otvaramo veći prodajni centar repromaterijala za poljoprivredu te zapošljavamo veći broj inženjera i tehničara agronomske struke.

U poduzetničkoj zoni u Križu kod Ivanić Grada, 2010. godine po europskim standardima izgrađujemo ADR skladište veličine 5.000 m2. Već 2011. godine krećemo s izgradnjom silosa za sjemensku i merkantilnu robu, te doradu sjemena za sve vrste kultivara.

2018. godine započinjemo gradnju novog prodajnog centra u Križu, koji otvaramo 2019. godine kao i izgradnju najsuvremenije linije za doradu sjemena te sušare.

Danas je u Agromais-u zaposlen veći broj znanstvenih djelatnika i istraživača, sjemenara te ostalih mlađih visoko kvalificiranih agronoma i ekonomista.

Tvrtka Agromais obrađuje i preko 200 ha vlastitih površina na kojima je zastupljena sjemenska proizvodnja žitarica i soje, te proizvodnja merkantilnog kukuruza i uljane repice.

Osnovna djelatnost tvrtke Agromais d.o.o. je trgovina, proizvodnja, zastupanje stranih tvrtki na našem i stranom tržištu, te stvaranje i introdukcija novih sorata i hibrida. Putem maloprodaje i veleprodaje opskrbljujemo veliki broj malih i velikih proizvođača kompletnom ponudom repromaterijala za poljoprivredu (sredstvima za zaštitu bilja, sjemenom, gnojivima itd.). Između ostalog nudimo i širok program za voćarstvo, vinogradarstvo i podrumarstvo te navodnjavanje. Također pružamo i uslugu skladištenja zaštitnih sredstava te sjemenskog asortimana.

Tvrtka Agromais d.o.o. u svojoj distribuciji će uvijek imati najbolje selekcije od svih domaćih i stranih selekcijskih kuća. Trudimo se biti u stalnom kontaktu s našim kupcima, nudeći im široki asortiman kvalitetnih proizvoda, te stručne savjete koje temeljimo na dugogodišnjem iskustvu i visokoj stručnosti našeg osoblja.

Video

Galerija