Radno vrijeme

MALOPRODAJA:

07.00 - 19.00

SUBOTOM:

07.00 - 14.00

VELEPRODAJA:

07.00 - 15.00

SKLADIŠTE KRIŽ:

08.00 - 16.00


Partneri tvrtke Agromais

Nenhems Yara Bayer

Vrijeme

An error occured during parsing XML data. Please try again.
AGROMAIS Sve za poljoprivredu
Agromais d.o.o. Ispis E-mail

AgromaisTvtrka Agromis d.o.o. osnovana je 1991.god. a sa radom je počela 15.02.1997.god. u unajmljenom prostoru veličine od 300 m2 na adresi Savska cesta 27, Sesvete – Zagreb.


Rad započinje sa samo jednim stalno uposlenim djelatnikom i dva vanjska suradnika. Već 2006.godine seli u svoje vlastite prostorije veličine od oko 1500 m2 na lokaciji Savska cesta 72a također u Sesvetama. Tvrtka na novoj lokaciji otvara veći prodajni centar repromaterijala za poljoprivredu te zapošljava veći broj inženjera i tehničara  agronomske struke.

U novim prostorima stvoreni su bolji uvjeti za rad naših stručnjaka kao i pružanje kvalitetnijih usluga našim poslovnim partnerima a posebno proizvođačima iz svih dijelova ili usmjerenja poljoprivredne proizvodnje.

2010.godine tvrtka započinje s radom i na lokaciji u poduzetničkoj zoni Križ kod Ivanić Grada , gdje je po našim i europskim standardima izgrađeno ADR skladište veličine 5.000 m2.

Ove godine (2011) krećemo i s izgradnjom silosa za sjemensku i merkantilnu robu, protočnu sušaru za zrno, sušaru za sušenje kukuruza u klipu i doradu sjemena za sve vrste kultivara.

Slijedeće godine (2012) planiramo izgraditi prodajni centar ,samo za potrebe poljoprivrede, veličine 5.500 m2 .

Osnovna djelatnost tvrtke Agromais d.o.o. je trgovina , proizvodnja, zastupanje stranih tvrtki na našem i stranom tržištu, stvaranje novih sorata i hibrida, introdukcija sorata i hibrida a posebno se puno radi na primjeni rezultata znanstvenog rada u praksi a sve sa ciljem unaprjeđenja poljoprivredne proizvodnje a prije svega želja nam je pomoći našim kooperantima.

Danas je u Agromaisu zaposleno 19 djelatnika , od toga 12 sa VSS-om , 1 sa VŠS-om i 6 sa SSS-om kao i 5 vanjskih suradnika sa VSS-om.

Trenutna djelatnost tvrtke Agromais d.o.o. temelji se na slijedećim djelatnostima i uslugama :

  • Promet roba kroz maloprodaju
  • Promet roba kroz veleprodaju
  • Program pružanja usluga kroz struku i skladištenje
  • Program oplemenjivanja i introdukcije sjemenarstva
  • Program primjene sredstava za zaštitu bilja
  • Program voćarstva, vinogradarstva i podrumarstva
  • Program navodnjavanja i gnojidbe
  • Program proizvodnje,  kooperacije i distribucije svih vrsta roba
  • Program laboratorijski analiza vina i tla.

Program selekcije , introdukcije i sjemenarstva daje prve značajnije rezultate. Na tržištu će se uskoro pojaviti četiri nova hibrida kukuruza u tipu zubana i kvalitetnog zubana FAO grupe 500 Fao grupe 200, 300 400 i 500 u suradnji sa institutom S:H: CORN BREEDING iz Kanade. Duže vremena na tržištu je jara zob pod imenom Zvolen u suradnji s institutom CVRV Piestany iz Slovačke koja zauzima sve veće površine. U dogledno vrijeme očekuju se i nove sorte strnih žitarica kao i hibrida kukuruza.

Pored svega gore navedenog tvrtka Agromais d.o.o. u svojoj distribuciji će uvijek imati najbolje selekcije od svih domaćih i stranih selekcijskih kuća : Pioneer iz SAD-a, Institut Zagreb ( BC hibridi ), Poljoprivredni institut Osijek ( OS hibridi ), KWS hibridi iz Njemačke te nove selekcije Syngenta  hibrida.

Naša želja i obveza je da naši proizvođači (kooperanti) dobiju najbolje od onog što se trenutno nalazi na našem tržištu.

Nadamo se da smo ovim kratkim prikazom uspjeli približiti sadašnji i budući rad tvrtke Agromais d.o.o , što je vidljivo i u registraciji tvrtke.

 
2010 Agromais d.o.o.
[ izrada i održavanje ]
M2 web studio


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
*
*
*
*
*

Polja oznacena s zvjezdicom (*) su obavezna.